Schaktning Stockholm

Schaktning är ett viktigt moment i markarbeten som går ut på att göra en plan yta med fast mark för den grund som planeras. Man kan säga att man formar om jorden innan man börjar bygga, oftast med hjälp av en grävmaskin, men ibland med en helt vanlig spade. Det som görs vid schaktning är att man flyttar om jord ner till det djup som är lämplig för grunden. Det viktigaste är att när schaktningen är klar ska det finnas en stabil grund att bygga huset på.

Det är inte bara vid husbyggen som schaktning kan vara önskvärt utan även för att skapa utrymme för till exempel el- och vattenledningar. Man kan även anlita oss för att fylla i hål och för att ”laga” marken runtomkring.

Lundqvist Gräv & Maskin har en gedigen kunskap inom egentligen all typ av markarbeten och har utfört schaktning av olika slag sedan på 80-talet, så behöver du hjälp är vi en pålitlig och kunnig entreprenör! Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ger dig så klart också en kostnadsfri offert om så önskas!

schaktning stockholm
© Copyright Lundqvist Gräv & Maskin | Skapad av BoxMedia