Villagrund Stockholm

Något av det viktigaste när du bygger ett hus är att se till att grunden huset ska vila på är stabil och korrekt byggd. Vi har specialiserat oss på att arbeta med villagrund på olika sätt och på Lundqvist Gräv & Maskin hjälper vi dig med allt från att förbereda inför en ny villagrund till att få den på plats. Vi ser till att din husgrund är stabil och håller i många år framöver så att du kan känna dig trygg och sova gott om natten.

Det finns flera typer av grunder ett hus kan stå på och vilken typ som du ska ha till din bostad ska stå på beror på vilken typ av hus som skall byggas, vilken typ av mark huset ska stå på och vilken typ av grund du önskar. För vissa är det till exempel viktigt att ha en källare! För att ge dig absolut bästa service är du varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion gällande ditt projekt. Vi hjälper dig att få rätt villagrund för just dig och ger så klart en kostnadsfri offert på arbetet också!

Förutom att förbereda och bygga nya husgrunder så kan vi så klart renovera en äldre grund om så önskas. Om du är osäker på om det är dags att ge din villagrund lite tillsyn rekommenderar vi att du slår en signal!

villagrund stockholm
© Copyright Lundqvist Gräv & Maskin | Skapad av BoxMedia